• Dienille sürgős

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktorúr/Doktornő!

        Dienille fogamzásgátlót szedek 3 hónapja, az a kérdésem hogy mi a teendő olyan helyzetben ha véletlenül több tablettát vettem be, meg szerettem volna változtatni a tabletta bevételének időpontját és emiatt előző hónapban és a mostaniban is egy majdnem hétig duplán szedtem, mert a megszokott délelőtti bevételt elfelejtettem és délután is bevettem a gyógyszert.Ilyenkor egy levélnyi mennyiség után kell szünetet tartani vagy 21nap után? és a hatékonyságát befolyásolja ez?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Baj nem lesz belőle, de a ciklus könnyen felborulhat. A lényeg, hogy a ciklus mindig 21 napos legyen, ha kevesebb, akkor nem megfelelő a védelem. Ezt kell szem előtt tartani, és akkor nem lesz terhes.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 10:47:48; Megválaszolva: 2010. február 26., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: