• Pecsételő vérzés mellett teherbe esni

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr!

        7 hónapja hagytam abba a szoptatást. Yadine-t kaptam. Az első 4 hónapban félidőben barna folyásom volt. Utána 5.-6. hónapban nem. Most együtt voltunk a férjemmel, majd másnap ismét megjött a félidős barnás vérzésem. Az orvosom szerint gyenge a tabletta. Ön szerint lehet hogy teherbe estem?

        Köszönöm, éva

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Éva!

        Jó lenne ellenőrizni, hogy fertőzésről nincs-e szó, ha nincs, akkor ne aggódjon. Időnként egy-egy hónapban 1-2 napos pecsételés miatt nem kell aggódnia. Ha ez rendszeres, akkor kell a gyógyszerváltáson gondolkoznia. Tehát, ha a következő hónapban ismét jelentkezne a vérzés, akkor menjen vissza kezelőorvosához.

         

         

         


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010-02-23 22:55:37; Megválaszolva: 2010. február 23., 22:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Párom 18 éves, most kezdtük el nemi életünket közösen, jobban mondva ő most, nekem évekig volt párkapcsolatom, ahol fogamzásgátló tablettát szedett a lány. A jelenlegi párommal óvszerrel védekezünk, amiben még én...
        Tisztelt Doktor Úr! Én Lyndinette fogamzásgátlót szedek és emellett szeretnék még D3+K2 , magnézium, B-komplex illetve cink és réz vitamint szedni. Olyan kérdésem lenne hogy bármelyik vitamin ezek közül csökkentheti vagy módosíthatja a...
        Jó napot Tri regolt szedek 2015februàr óta és azóta most az egyszer fordult elö, hogy az okkersàrga szinü tablettàt nem az elejétöl kezdtem el inni hanem a végéröl és 2.ik szemnél vettem észre. Az lenne a kérdésem, hogy azonos szinü...
        Üdvözlöm. 3 évig szedtem a Symicia fogamzásgátlót de pár hónapja abbahagytam és most kialakult egy kapcsolatom. Most ért véget a menzeszem ilyenkor meg kell ugyanúgy várnom a következő menstruációt?
        Üdvözlöm. 3 évig szedtem a Symicia fogamzásgátlót, pár hónapja abbahagytam, de most lett egy kapcsolatom és újra szeretném szedni megint. Pont most ért véget a menzeszem, ilyenkor meg kell mindenképpen várni a következő menstruációt hogy...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Az urológus is csak ember
        Dr. Bánfi Gergely urológussal beszélgettünk a Movember mozgalomról.
        Hüvelyfolyás és terhesség
        Pánikba esni nem szabad. Bízzunk a segítségben.
        A dohányfüstbe ment terv
        Mindenki azzal jár a legjobban, ha rá sem szokik a dohánytermékekre.