• NuvaRing

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő!

        Évekig évekig szedtem Cypromix fogamzásgátló tablettát. Orvosom tanácsára nem egészen egy hete váltottam NuvaRing hüvelygyűrűre. Közvetlenül a gyógyszermentes héten helyeztem fel először, aznap amikor jelentkezett a megvonásos vérzés.
        Kérdésem arra irányulna, hogy mikor érezhetem magam védettségben? Jelenleg, már a használat megkezdéésének első hetében is? Továbbá, amennyiben nem, kiegészítő fogamzásgátlásként választhatom e a helyi fogamzásgátlás módszerét Pharmatex hüvelykúp formájában, vagy esetleg ez negatív kölcsönhatásba kerülhet a gyűrűvel?

        Köszönöm válaszát, B. Tímea

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáltó témában

        Kedves Tímea!

        Az első két hétben jó, ha van kiegészítés, jelen esetben az óvszer szerencsésebb megoldás lenne.

         


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2010-02-23 21:08:43; Megválaszolva: 2010. február 23., 21:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.