Bizonytalanság!

Tisztelt doktornő!

Több éve szedem a Minerva fogamzásgátló tablettát. Két hete felfázásos tünetekre TARIVID-RICHTER nevű gyógyszert kaptam. A kúra után három nappal együtt voltam a barátommal és most olvastam, hogy az antibiotikumok csökkentik a fogamzásgátlók hatását. Azért van remény, hogy nem estem teherbe?

Előre is köszönöm: Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Eszter!

Éppen egy olyan antibiotikumot kapott, amiről nem írták le, hogy befolyásolná a fogamzásgátló hatását, tehát remélhetőleg nem lesz semmi baj, és nem esik teherbe. Legközelebb azért bármilyen anitbiotikum szedése mellett legyen kiegészítő védekezés.

 

Kérdés: 2010. február 23., 20:30; Megválaszolva: 2010. február 23., 20:30
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló