• Szedjem vagy ne szedjem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azzal a problémával fordulok önhöz, hogy 3 éve fogamzásgátlót szedek, mert menstruációm napján mindig rosszul lettem, és elájultam.Ezért nőgyógyászom gyengébb fogamzásgátlót írt fel, a panaszaim elmúltak.39 éves vagyok.Ön szerint, ha abbahagynám a fogamzásgátlót visszajönnének a roszzullétek? Vagy szedjem tovább? Válaszát köszönöm szépen.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom, ha nagyon nem szeretné a gyógyszert szedni, akkor próbálja meg szüneteltetni, és meglátja, ha mégis rosszullét jelentkezik, akkor újra kezdi majd.

         


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-22 23:32:44; Megválaszolva: 2010. február 22., 23:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: