• Tablettaváltás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő,

        most szeretnék váltani Yasminelle tablettáról Qlaira-ra, a leírás szerint az utolsó Yasminelle tabletta bevétele után rögtön el kell kezdeni szedni az újat szünet nélkül, de erről én már sajnos lecsúsztam. Jelenthet-e vmi problémát a védettséget illetően, ha a 7 tablettamentes nap után váltok az új tablettára?

        Válaszát előre is köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáltó váltása témában

        Kedves Hölgyem!

        Semmi baj sem lesz, csak kiegészítő védekezés legyen a gyógyszerváltás első 2 hetes során, hogy biztosan ne legyen terhes.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-22 23:31:03; Megválaszolva: 2010. február 22., 23:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: