• Köszönöm a választ F. Ágnes Doktornőnek

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves F. Ágnes doktornő!

        Köszönöm a válaszát. Holnap kérek időpontot az orvostól (controlra kell mennem).

        Így megtudom kérdezni a sebészemet, hogy ő mit gondol a gyógyszer szedéséről. Holnap mennék vizsgálatra a nőgyógyászhoz. Pontosan megkérdezem miért nem ajnálja a gyógyszer szedését, s hogy a 72órás tablettát beszedhetem-e. (de szerintem biztos, mert ez sűrgős eset lenne, ha lenne). Abortuszt nem szeretném meg tapasztalni. Ha megvilágosodtam efelől, akkor írok választ. (mind a két orvosi véleményt megírom Önnek.) Ui.: a gumit már használtuk, s nem szakadt ki. Így hát nincs stressz! =))

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Any!

        Örülök, hogy tudok segíteni, írjon bátran, ha megvannak az eredmények, és a válaszok, én is kíváncsian várom őket.

         


        Kérdés: 2010-02-22 19:54:42; Megválaszolva: 2010. február 22., 19:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: