• Vérzés kimaradás gyógyszer szedése mellett

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Asszony!

        Előzmény:
        Regulont szedek már évek óta, de ez alatt a levél alatt több ízben vettem be 2 naponta Cataflame gyógyszer (1 darab/nap). Most viszont még mindig nem jött meg, és holnap el kéne kezdenem a következő levelet.

        Kérdésem a következő lenne:

        Lehet-e a két gyógyszer olyan összhatásban, hogy teherbe eshetek?
        Mi okozhatja a kimaradást? Folytathatom a Regulon szedését?

        Válaszát várom!
        Üdvözlettel:
        Bella

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Bella!

        Mivel kimaradt a vérzése, mindenképpen csinálni kell egy terhességi tesztet. Ha negatív, és nincsenek panaszok, akkor ne aggódjon, néha előfordul, hogy egy-egy vérzés kimarad. Ha a következő menses sem jelentkezne, akkor menjen el egy viszgálatra.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-02-22 15:18:32; Megválaszolva: 2010. február 22., 15:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: