• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő!
        Kb fél éve a Regulon nevű fogamzásgátlót szedem, eddig semmi baj nem volt vele, a menstruációm napra pontosan megjött.
        A második hétnél jártam, amikor felfázásra bevettem kb 3-4 db Cifloxin nevű tablettát, majd másnap hánytam is, 4 nap mulva pedig volt egy foghúzásom, majd másnap megjött a menstruációm, pont egy héttel hamarabb.Ez kb 4 nap alatt el is múlt, de nem teljesen, mert egy enyhe barnás "vérzésem" volt, ami átment rendes menstruációba, pont akkor, amikor eredetileg meg kellett jönnie.

        Ön szerint mitől lehet ez? El kell mennem a nőgyógyászomhoz?

        Válaszát nagyon köszönöm előre is!

        Tisztelettel:Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, antibiotikum témában

        Kedves Csilla!

        Az antibiotikum csökkentette a fogamzásgátló hatását, emiatt jött meg korábban a menses. Mindenképpen kiegészítő védekezésre lenne szüksége legalább 2 hétig, nőgyógyászhoz nem szükséges elmennie, várhatóan 1-2 ciklus alatt teljesen rendeződik a vérzés is.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 11:38:25; Megválaszolva: 2010. február 22., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: