• Vetélés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő, megköszönöm válaszát, ésmost is további kérdésem van, a barátnőm elment egy bavatkozásra ami, nem Ab volt, és most hétfőn spontán vetéléssel elment a magzat, délelőtti UH szerint még rendben volt, a vetélés napján biztonsági okok miatt egy másik beavatkozás következett ellenőrzés céljából mert nagyon vérzett. A kérdésem hogy mi tegyünk és mennyit várjunk az első eggyüttlétig, ami valószinüleg csa óvszerrel lehet, mivel lehetne abizonságot fokozni hiszen a gumi okozta ezt a helyzetet, mit tanácsol hogy kellene segitenem hogy a párom lelki törése ne következzen be és ne forduljon el tőlem és az eggyüttléttől, mindent közösen tettünk, vele voltam, végig és ez jóesett neki, minirtam nem fiatalok vagyunk de három egész éve szeretjük egymás de ne éllhetünk eggyütt mert az ő családja ezt nem fogadná el, Bocsásson meg a túlsok részletért, üdv Dezső

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Dezső!

        Nem tudom, pontosan milyen beavatkozás történt, de jó lenne a kezelést végző orvossal is egyeztetniük. Ami biztos, hogy 4-6 hét múlva egy nőgyógyászati kontrollra lenne szükség, és akkor lehetne a legjobb módszert választani a megfelelő védekezésre. Nem írta korábban, hogy szült-e már a párja, de mostmár nem is lényeges, mert a méhszájat már tágították. Ez azért lenne fontos, mert a legbiztonságosabb módszer lenne a hormontartalmú méhen belüli eszköz. Bár drága módszer, de jobb lenne, mint akár az óvszer, akár a fogamzásgátló. Mirena a neve, gondolkozzanak el rajta.

        Írjon, ha további kérdése lenne, hátha tudok segíteni.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-22 11:34:54; Megválaszolva: 2010. február 22., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: