• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! kérdezni szeretnék a gyógyszerral kapcsolatban.Eddig Belarát szedtem, ma az orvos Tri-regol 21+7-et irt fel, mert a Belarától már rosszul voltam.Holnaptól a 7 napos szüneten leszek, 8. napon elkezdem szedni a Tri-regolt. Attól ugyon ugy védett leszek a következő hónapban? Válaszát nagyon szépen köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Az első két hét során legyen kiegészítő védekezés is, mert másféle hatóanyagú gyógyszert fog kapni. Nem írja, hogy milyen másik gyógyszert próbált már, de jó lenne egy alacsonyabb hatóanyagú gyógyszert választania.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-22 10:22:22; Megválaszolva: 2010. február 22., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: