• 72 órás gyógyszerrel kapcsolatban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Olyan kérdésem lenne hogy a barátommal együtt voltunk hajnali 1 körül vasárnap megtörtént és kilyukadt a gumi de röktön az nap délelött 10kor elmentem a gyógyszerért és kiváltottam és bevettem 2 bogyó volt elsö kérdés az lenne hogy egyiket 12kor vettem be a másikat meg 3 órahosszával utána és halottam h 12 órahossza kell köztük az számit valamit? a másik pedig az lenne hogy ma kedden elmentem a wc-re és kijött a guminak egy kis drabaja a vége és az befolyásolhatja a gyógyszer hatását?

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Kérdező!

        A maradék gumi a hüvelyben nem befolyásolja a védelmet, de ha csak 3 óra különbséggel vette be a gyógyszert, az baj. Azért van gyógyszer használat leirata, hogy elolvassa és úgy használja.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-23 20:26:29; Megválaszolva: 2010. február 23., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: