Tisztelt Doktor Úr! Frontin-Tri-Regol!

A kérdésem a következő: Tri-Regol tabletta szedését gyengítheti a hetente 2x-3x bevett 0, 25 mg-os Frontin szedése? Elképzelhető emiatt nem kívánt terhesség kialakulása? Tisztelettel:Éva!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

Kedves Éva!

A fogamzásgátló hatása nem csökken, azonban a Frontin aktivitását növelheti a Tri-Regol, erre oda kell figyelni. Ami jó, hogy viszonylag kis dózisban szedi a nyugtatót.

 

Kérdés: 2010. február 22., 09:12; Megválaszolva: 2010. február 22., 09:12
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló