• Segítségét kérem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem!

        A segítségét szeretném kérni. Július óta szedek fogamzásgátló tablettát. Minden este 10-11 óra körül szoktam bemenni. Az elmúlt szombaton kellett volna az újabb csomagot megkezdenem de az esti órákban elmaradt és vasárnap reggel 9 körül vettem be a kimaradt tablettát. Mert a 12 órában benne lett volna csak így nemtudom mert ugye az lett volna az első tabletta. A papíron az volt h utána 7 napig másképpen is védekezni kell, és ma együtt voltunk a barátommal és nem védekeztünk másképp.. de ez volt a 7. nap.
        Az lenne a kérdésem h mennyi az esélye hogy teherbe essek?

        Kérem segítsen és válaszát előre is köszönöm.

        Tisztelettel, egy kétségbeesett lány

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kétségbeesett Lány!

        Semmi oka a kétségbeesésre, hiszen benne volt a 12 órában a késés, így a hatás nem csökkent, nincs oka aggodalomra.

         


        Földi Gyula
        gyógytornász-fizikoterapeuta Itt kérdezhet

         Földi Gyula
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 21:30:58; Megválaszolva: 2010. február 20., 21:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés