• Teherbe eshettem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!
        Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora az esélye annak, hogy teherbe estem:
        Már régóta szedek Harmonet tablettát, de a hosszú hétvégére elfelejtettem magammal vinni, így kimaradt a pénteki, szombati és vasárnapi tabletta is. Szombat este együtt voltam a párommal, és ha minden igaz, épp az ovulációm napjra esett, azonban nem használtunk más kiegészítő védekezési módszert. Vasárnap délutánra viszont a 2 tabletta kimradása miatt megjött a megvonásos vérzésem. Ebben az esetben is teherbe eshetek, vagy a menstruáció miatt esélytelen a megtermékenyülés, illetve beágyazódás?
        Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Üdvözlettel: Julianna

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Julianna!

        Igen, így is terhes lehet, 3 tabletta már elég sok. Az együttlét után 14 nappal csináljon egy terhességi tesztet, hogy biztos legyen a dolgában.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-20 21:29:00; Megválaszolva: 2010. február 20., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: