• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        Kb. 1 év szünet után újra elkezdtem szedni a tri-regol tablettát. A menstruációs ciklus 5.  napján vettem be az első pirulát. 5 tabletta bevétele után együtt voltam a párommal, de más fogamzásgátló módszert nem alkalmaztunk. A kérdésem az lenne, hogy kialakult -e ennyi idő alatt a védettség?

        Válaszát előre is köszönöm!

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        A menses 5. napján kezdve még nem alakult ki megfelelő védelem, sajnos ilyenkor még teherbe lehet esni. Az első napon kellett volna elkezdeni a gyógyszert, de én ilyenkor is szeretem, ha 2 hetet még kiegészítő vdekezés is van, hogy biztosan ne legyen nem kívánt terhesség.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 19:33:52; Megválaszolva: 2010. február 17., 19:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: