• Fogamzásgátló szedése alatti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor!

        Olyan problémám van, hogy a menstruációm után elkezdtem szedni a tablettát, de a 4. nap utáni tabletát el felejtettem bevenni, de az azt követőt már bevettem.Ezután 1-2 nappal barnás (vérzés) jelent meg, melyben ilyen barnás száraz és kis méretű alaktalan képződmények is vannak.Nem tudom, hogy ez mi lehet, mert sosem volt még ilyen és eléggé aggódom.Lindynette 20-at szedek több mint 1 éve és eddig semmi problémám nem volt. Semmilyen fájdalmaim, vagy görcseim nincsenek. A probléma már 4 napja tart, a mennyisége változó, kevesebb mint amikor menstruálok.

        Várom válaszát!

        Köszönettel

        Szilvia

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Szilvia!

        A kihagyott gyógyszer miatt a fogamzásgátló hatása csökkent, ezért jelentkezett a barnás folyás, ami tulajdonképpen pecsételő vérzést jelent. Mindenképpen legyen 2 hétig kiegészítő védekezés, különben terhes lehet.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-17 18:15:30; Megválaszolva: 2010. február 17., 18:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: