• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő/Úr!

        Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy az utolsó szem fogamzásgátlót elfelejtettem beszedni csütörtök este, s csak vasárnap vettem észre, és szedtem be az elmaradt gyógyszert. Pénteken azonban együtt voltam a párommal. A mestruációm pontosan jelentkezett (vasárnap reggel), azonban kb. a 3. naptól észleltem a váladék kis mennyiségét, ami számomra szokatlan - pontosabban a figyelmetlenségem aggodalmat keltett bennem, s talán én túlzok csupán-, mivel nálam általában 4-5 napig is kitart a közepes erősségű menstruáció. Ez alapján a kérdésem az lenne Önhöz, vajon a menstruációm pontos jelentkezése jelentheti azt, hogy nem estem teherbe, illetve a kevesebb váladékmennyiség betudható-e az aggodalmamnak és a túlzott idegeskedésemnek?

        Megtisztelő válaszát mihamarabb várom, és előre köszönöm!                                                   

         

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Nem tudom megmondani, hogy terhes lett-e, ennyi idő alatt ez nem dől el. A kérdéses együttlétet követően kb. 14 nappal kell egy terhességi tesztet csinálni, és az már biztos eredményt fog adni.

         


        Kérdés: 2010-02-17 12:55:47; Megválaszolva: 2010. február 17., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.