• Spirál

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő/úr!

        2éve vírus támadta meg a májam ezért nem szedhetek gyógyszert, most 6 hetes a kislányom és 3napja spirált helyeztek fel most a 3.napon elkezdtem vérezni, ez normális vagy probléma lehet vele? Válaszát előre is köszönöm!

         

                                                                             Sz.P

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamazásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Amennyiben a vérzés nem csökken, vagy alhasi fájdalommal társul, akkor egy nőgyógyászati ellenőrzésre jó lenne elmenni, hogy lássák, nem-e mozdult el az eszköz.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-16 22:05:55; Megválaszolva: 2010. február 16., 22:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?
        Amire a férfiak a leginkább kíváncsiak
        A legfontosabb kérdések és válaszok a férfiegészségről.