• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő!
        Kb fél éve a Regulon nevű fogamzásgátlót szedem, eddig semmi baj nem volt vele, a menstruációm napra pontosan megjött.
        Most vagyok a harmadik hétben a gyógyszer szedésénél, jövő hét hétfőtől lenne az egy hetes szünet.De a mai napon már megjött a menszeszem.
        A mult héten 3darab Cifloxin gyógyszert vettem be(nem egyszerre) felfázás miatt, és pénteken rosszul is éreztem magam és a fogamzásgátló bevétele után kb 3-4 órával hánytam is.Tegnap pedig egy foghúzásom volt.Ön szerinte befolyásolták ezek a tényezők a menstruációmat? Vagy mitől jöhetett meg egy héttel hamarabb?
        Válaszát előre is nagyon köszönöm!
        Tisztelettel:Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló, antibiotikum, hányás témában

        Keves Csilla!

        A fogamzásgátló hatása csökken, amikor antibiotikumot szed, és akkor is, ha hányás volt, így duplán csökkent a hatás, ezért jött meg korábban a vérzése. Aggodalomra nincs ok, de kiegészítő védekezés kell ebben a ciklusban, és a következő levél első hete során.

         


        Kérdés: 2010-02-16 21:51:57; Megválaszolva: 2010. február 16., 21:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: