• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr! Az lenne a kérdésem, hogy mi van akkor ha csak 11 napja szedem a Laurina fogámzásgátlót és tegnap közösülés közben a férfi elment belém.Ez nagy baj? ha igen mit tegyek? elvileg a gyógyszer egyből hat ha bevettem az elsőt. A másik kérdésem pedig az h az természetes h barnás folyásom van a menstruáció óta? ez lehet hogy a gyógyszertól van? várom mielőbbi válaszát köszönettel Virág

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Virág!

        Nagy valószínűséggel nem lesz semmi baj, nem kell semmit csinálnia. Én a biztonsági 2 hetet szoktam javasolni, de valóban a fogamzásgátló tájékoztatója szerint a biztonság megvolt, és ilyen helyzetben hinni kell neki. A pecsételő vérzés az első ciklus során gyakori, nem kell megijedni ettől, leggyakrabban megszűnik az első megvonásos vérzést követően.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-16 20:24:57; Megválaszolva: 2010. február 16., 20:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        23 éves nő vagyok. Symicia fogamzásgátlót írt fel a nőgyógyászom. Naponta 10 szál cigit szívok . Mennyire veszélyes ez így? Szeretném a későbbiekben abbahagyni a dohányzást.