• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr.No/ Dr.Ur,

        Erdelyben elo 20 eves lany vagyok. Eloszor szedek fofamzasgatlo tablettat, a neve Yasmine. Be is szedtem az elso levelet, a verzes elso napjatol szamitva a hetedik napon kezdtem el a szedeset. Rendszeresen, keses nekul szedtem a tablettat. A tabletta szedesetol kezdve a masodik hettol rendszeres nemi eletet eltem a parommal, de mivel meg nem biztunk a hatasos vedelembe, a szeretkezes megszakitasvala probaltuk csokkenteni kockazatot, ami nem igazan megbizhato. Ma mar a negyedik napja, hogy elfogyott a tabletta, de meg nem menstrualok.

        Lehetseges ilyen keses tabletta mellett?

        Elore is koszonom valaszat.

        Tisztelettel,

        Eszter

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Eszter!

        Általában a megvonásos vérzés a gyógyszermentes napok során a 3-4-5. napon jelentkezik. Ha azóta sincs vérzés, akkor csinálni kell egy terhességi tesztet, negatív esetben várják meg, hogy a következő gyógyszermentes napokon lesz-e vérzés. Ha nem, akkor menjenek vissza a kezelőorvoshoz.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Orvos Itt kérdezhet

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2010-02-15 23:13:12; Megválaszolva: 2010. február 15., 23:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: