• Fogamzásgátló váltása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Szeretném megtudni hogy ha egy erős hormontartalmú fogamzásgátlót ( diane35 ) szertnék lecserélni egy a létező legalacsonyabb hormontartalmú fogamzásgátlóra ( NuvaRing) akkor annak milyen nem várt hatásai lehetnek? Ha az első fogamzásgátló szedésekor hiztam akkor azt most le fogom fogyni? Lehet hogy hóközepén is meg lesz? Kérem válaszoljon hogy mikre számitsak! Köszönettel egy fiatal lány.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Fiatal Lány!

        Amire számítani kell, hogy átmenetileg egy-két ciklus során pecsételő vérzés fordulhat elő, hamarabb jöhet meg a vérzés, és az első ciklusban jó kiegészítő védekezést alkalmaznia. Általában egy-két ciklus alatt helyreáll a vérzés is. Várhatóan könnyebben le fogja adni a felszedett kilókat, de továbbra is jobban kell figyelni, bármelyik fogamzásgátlónak lehet étvágyat fokozó hatása.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-15 22:52:30; Megválaszolva: 2010. február 15., 22:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: