• Escapelle, biztos lehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Úr/Nő!

        Én egy  30 éves kétgyermekes anyuka vagyok. Új fogamzásgátló tablettát irattam, mert az előzővel köztes vérzésem volt. Az előzőt 2 hónapja hagytam abba. Tegnap(vasárnap) este egy kis baleset történt. Az uh szerint pont tüszőrepedés volt. Ma reggel (hétfőn) bevettem az escapellét. Nyugodt lehetek? Nem igazán szeretnék harmadikat!

        Köszönöm és Várom válaszát:

        anyuci1980

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a esemény utáni tabletta témában

        Kedves Anyuci!

        Az esemény utáni gyógyszer hatása kb. 75-80 %-so sikerű. Nem jelent 100 %-os védelmet, javaslom, ha nem jönne meg a vérzése, akkor csináljon egy terhességi tesztet az együttlétet követő legalább 14. nap után.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-14 13:32:13; Megválaszolva: 2010. február 14., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: