• Vérzés és lüktetés menstruáció előtt

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorúr/nő!

        Fogamzásgátlót szedek, a vérzésem már beállt, ebből a levelemből még van 8 gyógyszerem és már két napja lüktető érzésem van, mikor elmentem wc-re véres volt a wc papir. Mi miatt lehetett ez? ugyanis 6nappal ezelött alkoholra vettem be a gyógyszert, utánna lévő nap pedig 20 percel késöbb, mint szoktam. Nagy baj lehet? a menstruációm jött meg elöbb? vagy esetleg a barátom felsértett? vagy más van a dologban? kérem válaszoljon! Köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Amennyiben nem tud olyan dolgoról, ami csökkentené a gyógyszer hatását, akkor lehet, hogy csak átmeneti dologról van szó. Azonban felmerül a fertőzés is, ami miatt egy nőgyógyászati vizsgálatra kellene mennie. Ha ezt kizárják, és a pecsételés nem ismétlődik, akkor nincs teendő, de ha rendszeresen jelentkezik pecsételő vérzés, akkor viszont gyógyszert kell váltania.

         


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-11 21:55:08; Megválaszolva: 2010. február 11., 21:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: