• Fogamzásgátló tabletta melletti védekezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A Samba fogamzásgátló tabletta szedését a menstruációm 1. napján kedtem el. Minden szemet bevettem, egyet sem felejtettem el. A gyógyszer betegtájékoztatóján és a nőgyógyásztól kapott a gyógyszerhez tartozó kis tájékoztató füzetben is az állt, hogy ha a menstruáció 1. napján kezdik a gyógyszer szedését akkor már a kezdetektől biztos védelmet nyújt. Ettől függetlenül még óvszerrel is védekeztünk mellé, biztos ami biztos. Azonban a huszadik napon az együttlét során elszakadt az óvszer. A kérdésem az lenne, hogy valóban hatásos volt e már ekkor a gyógyszer vagy sem?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, biztosan megfelelő volt már a védettség, nem lesz terhes.

         


        Dr. Horváth Tamás
        fül-orr-gégész szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Horváth Tamás
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-11 10:33:26; Megválaszolva: 2010. február 11., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: