• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        25 napja volta együtt párommal utoljára, rá egy héttel csináltam terhességi tesztet mert aggódni kezdtem, negatív lett, rá ugyancsak egy héttel voltam nőgyógyásznál, aki nem állapított meg semmit. (nyálkahártya keskeny, stb)
        Rendszeresen szedek fogamzásgátlót, mégis az előző és a mostani menzeszem is csak 4 napos volt (a végén kb fél napig barnás folyással), és egy nappal előbb is jött meg. Lehetek terhes? Ha nem, miért ilyen a menzeszem? (nem émelygek, nem vagyok rosszul)

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Kicsit korán volt a terhességi teszt, és a nőgyógyászati vizsgálaton sem lehet még ilyenkor megállapítani semmit sem. A legbiztosabb, ha 14 nappal a kérdéses együttlét után történik meg a terhességi teszt, de szerintem nem kell aggódnia, a fogamzásgátló szedése során csökkenhet a vérzés mennsiége, emiatt nem kell aggódnia. Legyen egy teszt, és akkor Ön is megnyugszik majd.

         


        Kérdés: 2010-02-10 18:50:47; Megválaszolva: 2010. február 10., 18:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: