• Óvszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dontor nő!

        Köszönöm a választ, bár úgy érzemm, hogy féálre értelmezte a kérdésemet illetve én is félreértelmeztem a tájékoztatót!

        Nem ugyan azt az óvszert szeretném egymás után többször felhasználni...és a tájékoztató is úgy értelmezte, hogy csak egyszer használjuk azt az óvszert, tehát ne használjuk fel többször egymás után...Kicsit megkavarodtam, de úgy tűnik, tisztáztuk a dolgokat.

        Elovastam az ajánlott linkeket.Nem vagyok kezdő az óvszerhasználatban, csak ezt a fajtát nem ismertem és 1 hónapja próbáltuk ki először.Csak így tudok védekezni, mert gyógyszert nem szedek, nem is akarok és nem is tudok, mert pánikbeteg lettem tőle anno pedig csak 3 hónapig szedtem!

        Bár szex közben állandóan aggódok, hogy nehogy baj legyen, így nem igazán tudom elengedni magam, de nem tudok mást tenni. A sürgősségi fogamzásgátlásról nem tudok semmit és attól is tartok, hogy rám ugyan olyan hatásal lenne ez a tabletta is, mint a másik volt, bár nem szeretném egyáltalán megtapasztalni.Inkább azonnal ellenőrizzük az óvszert.

        Köszönettel a válaszért:K Virág

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgáltó témában

        Kedves Virág!

        Örülök, hogy tisztáztuk a félreértést az óvszerhasználattal kapcsolatban. A sürgősségi fogamzásgátlás valóban inkább csak kényszermegoldás, hosszú távon nem jó. A hüvelygyűrűt ismeri? Ez csak helyileg bocsát ki hormont, az egész szervezetet nem terheli, beszélje meg a nőgyógyásszal és a pszichiáterrel, hogy javasolja-e önnek. Talán kicsit nagyobb szabadságot ad a szexben és még kényelmesebb is  a használata.

        küldök még egy kis olvasnivalót:-)

        https://www.webbeteg.hu/cikkek/fogamzasgatlas/2986/a-huvelygyuru


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-02-03 14:18:05; Megválaszolva: 2010. február 03., 14:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: