• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Január 13-án kezdtem el a Samba fogamzásgátló tabletta szedését. Eddig még nem használtam fogamzásgátló tablettát! Tegnap a 18.szem tablettát vettem be este 6órakor. Azonban felvagyok fázva és tegnap 1órával a Samba beszedése után vettem be a felfázásomra felírt antibiotikumot. Ma reggel együtt voltam a barátommal és nem használtunk más fogamzásgátló eszközt! És most félek... Mikor alakul ki a védettség a Samba szedését követően? Lehetséges, hogy az antibiotikum csökkentette a fogamzásgátló hatását és terhes vagyok?

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Ennyi idő alatt nem csökkent a fogamzásgátló hatása, és ha ezt követően volt kiegészítő védekezés is, akkor nem kell aggódnia a nem kívánt terhesség miatt.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-08 20:29:26; Megválaszolva: 2010. február 08., 20:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: