• Menses elmaradás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel doktor úr/nő!

        Már egyszer leírtam de sajnos választ nem kaptam leírom mégegyszer. 18 éves lány vagyok. 7hónapja szedek fogamzásgátló tabletát (Belarát) rendesen időre pontosan beveszem mindig és általába amikor elfogy a tabletám mindig szerdára jönn meg de most 4 napja késik ennek mi az oka? lehetséges, hogy terhes vagyok? Kérem mielőbb válaszoljon mert nagyon félek.

        Köszönöm szépen.

        Renáta

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Renáta!

        Sajnos nem emlékszem a korábban feltett kérdésre, lehet, hogy kapott már választ, de írok újra.

        A menses kimaradását rengeteg minden okozhatja, de mindig először egy terhességi tesztet kell csinálni, ami negatív esetben biztonságot nyújt. Ha nem jön meg egy héten belül a vérzés, akkor ismételni kell a tesztet. Ha a kvöetkező vérzés is kimaradna, akkor el kell mennie egy nőgyógyászati vizsgálatra.

         


        Kérdés: 2010-02-07 21:56:10; Megválaszolva: 2010. február 07., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: