• Hamar jött menszesz 2. (Dr. Farkas Ágnesnek)

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr.Nő!

        Köszönöm válaszát, még a tegnapi napon újra megírtam a hamar jött menszesz címmel a témát, de azt kicsit kiegészítettem, de akkor most normálisan leírom, hogy mi volt/van.
        Jelenleg Nolpazát (40 mg, naponta egy szem) szedek, ami eddig semmilyen hatással nem volt a Mercilonra. Múlthét csütörtökön lettem rosszul a gyomrommal (mivel gyomorproblémás vagyok) és akkor kaptam infúziósan Salsolt és Controlocot.Nem tudom ezek mennyire befolyásolták/ják a gyógyszer hatását.
        A fejfájásom viszont elég intenzív volt, szinte mondhatni egész napos és ettől nagyon rossz volt a közérzetem is, nygűgös voltam stb! A fejfájásra naponta Advilt vettem be, még az is alig vette ki.
        Megjegyzem:igaz fogamzásgátlót szedek, de nem szoktam megengedni, hogy a párom elmenjen bennem.Tudom ez erre van kitalálva, de mivel gyógyszert/ket szedek mellette, ezért inkább sokkal óvatosabb vagyok, véletlen sem szeretnék teherbe esni 19 évesen.Gyógyszer mellett már volt olyan ismerősöm, aki teherbe esett, én ezt az abortusz tortúrát sosem szeretném végigcsinálni.í
        Üdvözlettel
         Szandra

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Szandra!

        Amit tudni kell a Controloc-ról, hogy ugyanazon az úton bomlik le a májban, mint a fogamzásgátló is, így elvileg befolyásolhatják egymás hatását. Klinikai kísérletekben nem befolyásolta a fogamzásgátló hatását, de talán az infúzióban beadott nagyobb dózis hatott a fogamzásgátlóra. Ilyenkor kiegészítő védekezést lehet alkalmazni, nem elég a megszakítás, bár az is nagyobb biztonságot jelent.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-07 21:44:51; Megválaszolva: 2010. február 07., 21:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: