• Közti vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Én 21 éves vagyok, 3 éve szedem a lindynette 20-at...az utóbbi fél évben többször fordult elő közti vérzésem, elmentem a nőgyógyászomhoz, ő most lindynette 30-at írt fel nekem, de azt mondta egyik hónapban a 20-ast a következőben a 30-ast szedjem...nem értem pontosan, hogy mi ennek a lényege és, hogy mitől is van pontosan...és ha nem szednék gyógyszert akkor terhes sem lehetnék?

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Én sem értem, mi ennek a lényege, szerintem egyszerűen át kellene térni a 30-as-ra, remélhetőleg megszűnik a pecsételés, ha nem, akkor másik készítményt kell választani. Kérdezze meg bátran kezelőorvosát a probléma miatt.

         


        Dr. Farkas Ágnes
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-06 13:49:43; Megválaszolva: 2010. február 06., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: