• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő. Azt szeretném megkérdezni, hogy mitől van esténként néha émelygésem? 8 hónapja szedek Belara fog.gátlót, eddig semmi "mellékhatás" nem jelentkezett, de az előző levél utolsó hetében esténként kicsi émelygésem volt. Mellékhatás lenne? 7 napos szünetben semmi probléma nem volt, este is jól voltam, szerdán elkezdtem a következő levelet szedni és kezdem megint ezt érezni.Váltanom kellene? Vagy ez elmúlik? Véd ilyenkor a gyógyszer? Hiszen felszivodik 3-4 ora alatt.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Hölgyem!

        Egyrészt nem biztos, hogy a fogamzásgátló okozza a panaszt, hiszen eddig semmi baj nem volt, de mindenképpen érdemes figyelni, mert ha egyértelműen összefüggésbe hozható a két dolog, akkor valóban felmerül, hogy gyógyszert kell váltani a panasz miatt.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-04 22:11:00; Megválaszolva: 2010. február 04., 22:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: