• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz hogy szombaton kezdtem el szedni a 2. levél fogamzásgátló gyógyszert és eddig minden nap bevettem de tegnap azaz kedden elfeljtettem bevenni.Azaz szám szerint a 4. tabletta maradt a csomagban.vegyem be a tegnapi gyógyszert és a mait is? lehetek terhes? A tabletta neve:YASMINELLE

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás témában

        Tisztelt Olvasó!

        A tablettaszedési hiba esetén pótlásra nincs lehetőség. Ilyenkor kiegészítő védekezésre van szükség pl óvszer. A tabletta tévesztés esetleg okozhat menetrenden kívüli kisebb -nagyobb vérzést is.  A következő rendes menzesz után több figyelemmel kell folytatni a szedést. Onnan már megint tökéletes a védelem.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György szülész-nőgyógyász


        Dr. Csősz György
        nőgyógyász

        Dr. Csősz György
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-06-04 22:38:16; Megválaszolva: 2011. július 29., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: