• Védekezés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e még kapni gyógyszertárban Pharmatex hüvelytampont? Voltam már 4 helyen! 1 helyen kaptam volna, de az 12db-os csomagolás volt (meg nem volt annyi pénzem megvegyem). (neten olvastam, hogy 2 illetve 6db-os van)! Most akkor a kisebb csomgolást nem lehet kapni? Miért hiánycikk ez a fajta fogamzásgátlás? Még v.mi... 1hónap múlva megyek vissza a nőgyógyászhoz. Megbeszélem vele, hogy lehet-e nekem inkább eszközt használni. Mint hogy tampont vagy óvszert kell használjunk... ANY UI.: A Teszt negatív lett.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátlás, helyi hatás témában

        Kedves Any!

        Örülök, hogy teszt most negatív lett, ez mindenképpen egy jó hír. Azt viszont sajnos továbbra sem tudom, hogy miért nem lehet kapni a kisebb kiszerelést, ezt a patikában tudják megmodnani. Ami biztos, hogy nem egy gyakran használt módszerről van szó, talán ezért nem tartanak sokfélét belőle.

         

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-01-31 15:40:00; Megválaszolva: 2010. január 31., 15:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: