• Tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

         

        Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz hogy mi történik ha egy fogamzásgátló tablettát véletlenül előbb vettem be? ( 10 órával) A többi nap visszatérek a régi időpontomra.

        Nagyon köszönöm!

        Tisztelettel Brigitta.

        WEBBeteg szakértő válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Brigitta!

        Nem fog semmi se történni, amire figyelni kell, hogy amikor a következő szemet veszi be, akkor ne teljen el több mint 12 óra késés a korábban bevett gyógyszer időpontjához képest.

         


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus Itt kérdezhet

        Dr. Bogdán Aurél

        Kérdés: 2010-01-30 16:02:12; Megválaszolva: 2010. január 30., 16:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: