Lehetek terhes attól, hogy a barátom múlt hét szerdán 4-5 centi mélyen, 1-2percig, óvszer nélkül belém hatolt?

Jónapot!

Pettingeltünk, és ő benyomta kicsit a péniszét. 1-2 percig csak. Arra lennék kíváncsi, hogy ennyitől lehetek-e terhes. Régebbóta meg van duzzadva a bal petefészkem, ez elmúlt, de mióta együttvoltunk megint megnőtt. Ez utalhat tehességre? A ciklus felénél történt az "együttlét".

L/17

Nagyon félek, hogy terhesvagyok. Kérem segítségüket.

Köszönettel: Emő

Dr. Csuth Ágnes válasza megszakításos közösülés témában

Kedves Emő!

Bár kicsi az esély, de igen, ennyitől is teherbe lehet esni. Tessék rendesen védekezni, a petefészket pedig nőgyógyászaton ellenőriztetni, nehogy egy krónikus gyulladás, akár tályog kezeletlenül maradjon, komoly következménye is lehet.

Ha nem lett terhes, akkor írasson ki fogamzásgátló gyógyszert.

 

Kérdés: 2010. január 02., 20:37 ;Megválaszolva: 2010. január 02., 20:37
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
nem védekezett együttlét
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Szeretném megkérdezni, ha a barátnőmmel együttlét alatt nem védekeztünk (és az aktus végén kivettem a péniszem, és...
Megszakított közösülés
Elnézést, hogy levelemmel zavarom de arra lennék kíváncsi, hogy Ön szerint a megszakított közösülés pharmatex kuppal mennyire biztonságos? Van...
Terhesség?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! A párommal pár hónapja megszakításos módszerrel élünk szexuális életet. A menstruációmnak tegnap kellett volna...
Fontos lenne
Tisztelt Dr Nő/Úr! kérdésem az lenne, hogy a barátommal a menstruáció előtti napon voltunk együtt, lehetséges-e hogy teherbe estem  ha...
Lehetséges terhesség?
Tisztelt dr.ur/nö lenne egy kérdésem Önhöz. december 21 menstruáltam utoljára, és január 3 lefeküdtem a barátommal, megszakitott közösüléssel....