Fogamzásgátlás

Kedves Doktor Úr/Doktor Nő!

 

Olyan kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni, hogy tegnap este vettem be 1 szem algozone tablettát mert lázas voltam..azonban fogmazásgátlót is szedek... a betegtájékoztató szerint az algozone hatása gyengül a fogamzásgátló hatására..akkor ugye a fogamzásgátlás nem gyengül? most nagyon ideges lettem emiatt..

 

Üdv.: Melinda

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Melinda!

A fogamzásgátló hatása nem gyengül, nem kell aggódnia.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. november 15., 16:29; Megválaszolva: 2009. november 15., 16:29
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...