Fertőzés!?

Kedves Doktor Úr/Nő

 
Én 17 éves vagyok és valószínűleg valamilyen fertőzésem van de sajnos nem tudom mi lehet az. Szedek fogamzásgátlót már 6 hónapja. Eleinte Mercilont szedtem de a nőgyógyásom 4 hónap után tri-regol drazsét írt fel. Most azt szedek. Viszont elég sokszor van kellemetlen, csipő érzésem. Folyásom is van ami fehéres sárgás túrós állagú. De ez csak a mensturáci után 6-7-8 nappal. Vizelésizavaraim is szoktak lenni. Ha fürdök utána a csipő érzés egy kis ideig eláll. Sajnos nem tudom mi lehet ez... Ezért szertnék öntöl tanácsot kérni!
Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Plósz János válasza hüvelyi folyás témában

Kedves Hölgyem!

Hüvelyfertőzése van, ez okozza a panaszait, mind a vizelési panaszokat, mind a folyást. Valószínűleg baktérium a kórokozó, és nőgyógyászhoz kell menni vele, mert receptre kapható gyógyszerre van szüksége, hogy meggyógyuljon.

Azt nem tudom, miért váltott a Tri-regolra, bár a fertőzés ettől független, de érdmes lenne alacsonyabb hormontartalmú gyógyszert szednie, de persze biztosan volt oka annak, miért ezt írta fel orvosa.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. augusztus 08., 23:14; Megválaszolva: 2009. augusztus 08., 23:14
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Mitől lehetséges?
Tisztelt Doktor Nő/Úr!   Tüszős mandulagyulladással fekszem itthon. Azóta a szeméremtájékom is teljesen be van gyulladva, erős...
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere