Fogamzásgátlás

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Egy éve szedem a Belara fogamzásgátlót. Még két szem gyógyszerem van és már barnás vérzésem van. Kérdésem, hogy mi a teendő ilyenkor? Szedjem tovább a Belarát vagy váltsak gyógyszert? Válaszát előre is köszönöm!

Dr. Farkas Ágnes válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Nyugodtan szedje tovább a gyógyszert, időnként előfordul rendellenes vérzés tabletta mellett is. Ha ez többször ismétlődik, akkor gyógyszert kell váltania.

Amennyiben felmerül, hogy a tabletta hatása csökkent (kimaradt szem, hasmenés, hányás, antibiotikum szedése) , akkor 2 hétig kiegészítő védekezést is kell alkalmaznia.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. augusztus 06., 21:50 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 06., 21:50
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
NuvaRing első használat
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás