Fogamzásgátló alatt lettem terhes - Veszélyes a babára nézve?

Jelent-e valamilyen veszélyt a magzat számára, hogy tabletta mellett estem teherbe?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló, terhesség, baba, veszély témában

Amennyiben a fogamzásgátló tabletta szedése mellett esett teherbe, rutin genetikai szűrővizsgálat elegendő, hiszen a ma használatos tabletták nem magzatkárosító hatásúak.

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 22., 15:17; Megválaszolva: 2009. július 22., 15:17
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...