Fogamzásgátló

Tisztelt Dr nekem az lene a kérésem hogy én mán 2 honapja szedem triregol fogamzásgátlot és azota sokat hiztam meg sokszor hányigerem van töle meg szédülök menyi az eséje ha gyogyszert szed valaki hogy teherbe seik ha 5 napot kihagy

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Ha kihagy, akárcsak egy szemet is, akkor teherbe lehet esni. Amit javaslok, hogy forduljon a gyógyszert felíró nőgyógyászhoz, és kérjen másik gyógyszert, mert a váltással lehet, hogy megoldódik a panasz.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 25., 17:28; Megválaszolva: 2009. július 25., 17:28
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?