Fogamzásgátló váltása

Tisztelt Dr.Farkas Ágnes Doktor Nő! Köszönöm szépen a segítségét a fogamzásgátló váltásakor történt vérzéssel kapcsolatban! Megnyugtatott! Még annyit szeretnék Öntől megkérdezni, hogy ha kihagyom a 7 napot rendesen a Meliane után és a 8.napon kezdem el szedni a Tri-regolt a védelem akkor is fennállt volna? Vagy kihagyás nélkül 100%-os a védelem csak? Lehet-e valamilyen baj abból a későbbiekben, hogy nem volt 7 nap szünetem és így nem menstruáltam rendesen (csak pecsételő vérzésem volt)? Köszönöm a segítségét!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Nem kell aggódnia, a biztos védelem úgy alakul ki, ha nem hagy ki 7 napos szünetet, semmilyen kóros nem lesz ebből, pl. a mensest is így lehet eltolni. Egy-két ciklus alatt helyreáll a normál megvonásos vérzés.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 25., 12:05; Megválaszolva: 2009. július 25., 12:05
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok