Fogamzásgátlás

Tisztelt doktor NÖ/ÚR.23 éves vagyok és nemrég kezdtem szedni chloe fogamzásgátló tabletát.azt szeretném megtudni hogy az első tabletta bevétele után is védve vagyok? amióta szedem a tabbletát azóta nagyon érzékeny a mellem fáj és mintha megnőttek volna.kiválthatja ezt az orvosság? válaszát előre is köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

2 hetet várjon, ha az első naptól szedi a gyógyszert, akkorra alakul ki a védelem.

A mellek bizony érzékennyé vélhatnak a fogamzásgátló mellett, ez általában átmeneti, ha nem csökken 1-2 hónap alatt a panasz, akkor váltani kell gyógyszert.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 24., 00:43; Megválaszolva: 2009. július 24., 00:43
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?