Segítsen

Jó napot kivánok. Én egy olyan problémával fordulok önhöz már két éve szedem a lindynette 20at és most már az ötödik napja nem jelentkezett a havi vérzésem. Az első napon amikor megkellet volna jönnie csináltam egy tesztet és negatív lett. Vártam és a negyedik napon is csináltam egy terhességi tesztet ami szintén negatív. Ettől függetlenül lehetek terhes vagy valami más gond lehet? Nem tudom az gondot okoz e a fogamzás gátlónál hogy nem pontosan hatkor veszem be amikor kellene hanem van mikor tíz percel elöbb vagy később. válaszát előre is köszönöm

Dr. Farkas Ágnes válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Időnként még a tablettaszedés mellett is előfordulhat rendszertelen menses. Mivel a teszt negítav, nem kell aggódni, akár egy lázzal járó betegség, hirtelen fogyókúra, és stressz is okozhatja. Várja meg a következő mensest, ha kimaradna az is, akkor viszont menjen el egy vizsgálatra. Emellett 1 hét elteltével csinálhat még egy tesztet, de ha a gyógyszer bevételével 3 órás határon belül van, akkor nem valószínű terhesség, ne aggódjon.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 24., 00:18 ;Megválaszolva: 2009. július 24., 00:18
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta...
Fogamzásgátló
NuvaRing első használat
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás