Terhesség

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Ha jól tudom akkor a menses után egy nappal zár a méhszáj.Ha a zárás napjakor együttlét következik be alkalmi tabletta hüvelykúp felhelyezésével létrejöhet-e terhesség ill.mik lehetnek a tünetei ennek az áldott állapotnak? Megtiszetelő válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás helyi hatás témában

Kedves Hölgyem!

A méhszáj nem így működik, hogy egyik napról a másikra bezáróik. Valamennyire mindig nyitva van, de ennek a terhességhez semmi köze sincs. Teherbe akkor lehet esni, ha nem volt a védekezés megfelelő. Helyi hatású védekezés (amit Ön is alkalmazott) kevésbé megbízható, mint az óvszert, vagy a fogamzásgátló, de helyes használattal kicsi a terhesség esélye.

 

Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 19., 16:53; Megválaszolva: 2009. július 19., 16:53
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?