Cypromix/ Andocur adagolás

Tisztelt dr.! Júniusban nőgyógyászhoz fordultam, mert eléggé pattanásos volt a bőröm. Ő elküldött vérvételre, és felírta a Cypromixet és az Andocurt. Most fogom befejezni a 2. levelet, de lehet hogy valamit elrontottam. Az orvos azt mondta hogy ahogy megjön a 2. napon kezdjem el szedni a gyógyszert. Egyiket 15, másikat 21 napig. Utána 3 napra meg is jött, de megint elkezdtem szedni rögtön ahogy megjött. Most olvastam a betegtájékoztatót ott pedig az volt hogy meg kell várni 7 napot. Lehet hogy a kompinált gyógyszerek miatt mindig a megjövetel 2. napján kell kezdenem a gyógyszereket, vagy csak valamit félreértettem és mindig kell tartani 7 nap szüneten, hogy 28 legyen? A másik kérdésem pedig az lenne hogy ezek mennyire erős gyógyszerek? Ha abbahagynám őket hamarosan, akkor a pattanásaim visszajönnének? (Már az első levél után eltűntek) Köszönettel, atrop

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Atrop!

Azt nem tudom, hogy miért kapta így a gyógyszert. Általában a cypromyx elegendő lenne. Összességben vérzés még az első hónapban minden fogamzásgátló elkezdésekor előfordul. Tehát emiatt szerintem nem kell aggódnia. A lényeg, hogy amennyiben nem múlik a vérzés, akkor mindenképpen keresse fel az orvosát. De szerintem elegendő lenne a Cypromyx.Üdvözlettel: Dr. Zsirai László nőgyógyász

Dr. Zsirai László nőgyógyász
Kérdés: 2009. július 21., 23:06; Megválaszolva: 2009. július 21., 23:06
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
NuvaRing első használat
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló