Cukorbeteg22, menszesz

15 éve vagyok inzulinos cukorbeteg szövődmények nélkül. Mercilon fogamzásgátlót szedek, most is folyamatban van, de szeretném késleltetni a menszeszem (jövőhéten jönne meg) , halottam hogy folytassam a következő adag fogamzásgátlóval. (több helyen is olvastam) Mennyire gond ez? Cukorbetegségre van valamilyen hatással?

Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Hölgyem!

Mivel eddig nem rontotta a gyógyszer a cukorértékeket, nem valószínű, hogy így fogja. Megpróbálhatja tovább szedni folyamatosan a következő levelet, de figyeljen, és ellenőrizze gyakrabban a vércukorszintet. Áttöréses vérzés jelentkezhet, emiatt aggódnia nem kell.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 19., 11:23; Megválaszolva: 2009. július 19., 11:23
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?