Tablettázás

Tisztelt Dr Ur, No! Mar 3 honapja szedem a lindynette 20at es mindig szerdankent kell kezdenem az uj csomagot..most eloszor elfelejtettem es csutortokon kettot vettem be.Ezekutan is meg biztonsagos az aktus vagy nem nyujtott vedelmet?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Hölgyem!

Ha túl volt a 12 órán, akkor inkább két hétig még alkalmazzanak kiegészítő védekezési módszert. Esetleg gondolkozhat a hüvelygyűrű alkalmazásáról, amire csak akkor kell emlékezni, amikor kiveszi, és berakja.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 18., 18:21; Megválaszolva: 2009. július 18., 18:21
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...