Hóközi vérzés

Tisztelt Doktornő!
Szeretném megkérdezni, hogy fogamzásgátló mellett normális-e a hóközi (pecsételő) vérzés. Ebben a hónapban még 2 hét van a menstruációmig, de a legutolsó vécére menetelnél észrevettem, hogy véres a papír (azóta semmi) . Nem tudom, esetleg befolyásolhatja-e a dolgot, hogy tegnap ment a hasam, esetleg a gyógyszert is kihajtotta?

Válaszát előre is köszönöm!

Zsófi84

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kedves Zsófi!

A napi többszöri híg székeletet nevezzük hasmenésnek, és valóban ilyenkor nem szívódik fel a gyógyszer rendesen, csökken a hatása (! ) , így pecsételő vérzése is lehet. Alkalmazzon ebben a ciklusban kiegészítő védekezést pl. óvszert.

 Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

Kérdés: 2009. július 18., 18:07; Megválaszolva: 2009. július 18., 18:07
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?